Backup

Met AllSystems Back-up en DRP is uw ICT-Omgeving na een calamiteit weer, zo snel als mogelijk, beschikbaar en werkbaar. Onze ervaren consultants adviseren u ook over het maken van een volledig Disaster Recovery Plan. Dit gaat namelijk veel verder dan een ‘gewone’ back-up.

Naar Backup
Allsystems - Banner - backup
allsystems-banner-beheer

Beheer

Voor tijdelijk extra capaciteit, specialistische kennis, training on the job en tijdelijke vervanging op het gebied van beheer, bent u aan bij AllSystems aan het juiste adres. Onze systeembeheerders ondersteunen u met brede kennis en ervaring in de nieuwste technologieën als Windows 10 en Windows Server 2016. Als ICT-partner voor kleine en middelgrote ondernemingen verzorgt AllSystems op dagelijkse basis systeembeheer in de Provincies Zuid- en Noord-Holland.

Naar Beheer

Colocatie

Wanneer u uw servers wilt beheren in een stabiele omgeving dan komen hier een hoop zaken bij kijken. Een redundante architectuur en hoge beveiligingseisen, maar ook mensen met de juist know-how. Met colocatie van AllSystems bent u verzekerd van een betrouwbare omgeving voor uw servers.

Wilt u rackspace huren voor meerdere servers in een datacenter in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een razendsnel en super stabiel netwerk? Dat kan met AllSystems Colocatie. Hierbij bieden wij de mogelijkheden voor het plaatsen van een 1U server tot zelfs meedere 55U Full serverracks.

Naar Colocatie
allsystems-banner-colocatie
allsystems-banner-infrastructure

Infrastructuur

De infrastructuur van uw bedrijf is ‘de backbone’ van uw organisatie. U stelt dan ook hoge eisen aan de kwaliteit van uw netwerk. Dat doen wij ook. Het is essentieel dat uw infrastructuur slim is ingericht. Wij kennen de markt, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en spelen daarop in.

Naar Infrastructuur

Internet

AllSystems levert met zakelijk glasvezel internet de meest betrouwbare internetverbinding die beschikbaar is. We verzorgen zakelijke glasvezelverbindingen voor ZZP’ers, midden- en kleinbedrijf en de grootzakelijke markt via een eigen redundante MPLS Backbone – en dat gaat verder dan een kabel trekken. Als een kleine tussen de grote spelers op de internetmarkt, bieden wij oplossingen op maat die u bij andere providers niet treft. Indien gewenst maken we ook gebruik van straalverbindingen of redundante aansluitingen.

Naar Internet
allsystems-banner-fibre-internet
allsystems-banner-monitor

Monitoring

Met AllSystems Monitoring en Patch Management controleren wij dagelijks uw ICT-omgeving op tal van punten als vrije schijfruimte, performance, antivirus, back-up, updates en beveiligingszaken.

Naar Monitoring