Flexibele Inzet en Kennis op ieder Moment

Voor tijdelijk extra capaciteit, specialistische kennis, training on the job en tijdelijke vervanging op het gebied van beheer, bent u aan bij AllSystems aan het juiste adres. Onze systeembeheerders ondersteunen u met brede kennis en ervaring in de nieuwste technologieën als Windows 10 en Windows Server 2016. Als ICT-partner voor kleine en middelgrote ondernemingen verzorgt AllSystems op dagelijkse basis systeembeheer in de Provincies Zuid- en Noord-Holland.

ICT beheerdiensten

ICT is inmiddels een integraal onderdeel geworden van uw organisatie. Het is zelfs meer dan een kostenpost geworden; een “business enabler” en “driver” voor ontwikkeling en klantcontact. ICT is een drijvende factor geworden die absoluut niet meer weg te denken is. Uw ICT infrastructuur moet het daarom gewoon doen, echter vraagt dit om goed onderhoud.

Hiervoor kunt u aankloppen bij AllSystems B.V. De specialisten van AllSystems beheren uw gehele of gedeeltelijke ICT infrastructuur vanuit het AllSystems Network Operations Center (NOC) in Alphen aan den Rijn. Afhankelijk van uw eigen wensen en de situatie voeren wij het ICT beheer remote of on-site uit.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!