Colocatie van AllSystems B.V.

Wanneer u uw servers wilt beheren in een stabiele omgeving dan komen hier een hoop zaken bij kijken. Een redundante architectuur en hoge beveiligingseisen, maar ook mensen met de juist know-how. Met colocatie van AllSystems bent u verzekerd van een betrouwbare omgeving voor uw servers.

Wilt u rackspace huren voor meerdere servers in een datacenter in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een razendsnel en super stabiel netwerk? Dat kan met AllSystems Colocatie. Hierbij bieden wij de mogelijkheden voor het plaatsen van een 1U server tot zelfs meedere 48U Full serverracks.

Voordelen van Colocatie

Met Colocatie plaatst u uw eigen apparatuur in een Datacenter van AllSystems. Aan Colocatie zitten vele voordelen:

 • Vrijheid:
  U heeft alle vrijheid in het beheer van de apparatuur en de programmatuur.

 • Kostenreductie:
  Doordat meerdere partijen hun apparatuur onderbrengen bij AllSystems, kunnen de benodigde investeringen in netwerk, beveiliging en koeling over deze partijen verdeeld worden.

 • Beschikbaarheid:
  24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de Colocatie servers beschikbaar door goede koeling, noodstroomvoorzieningen en dubbel uitgevoerde netwerk connecties.

 • Tijdsbesparing:
  U hoeft geen tijd te spenderen aan onderhoud en beheer van de Colocatie van uw hardware.

Colocatie - Offerte

Colocatie – veel voorkomende configuraties.

De behoefte aan rackspace, bandbreedte of dataverkeer en het stroomverbruik spelen een grote rol bij de keuze en prijs van de colocatie dienst. Hieronder ziet u de veel voorkomende dienstconfiguraties voor colocatie.

Wilt u andere specificaties zoals, meer stroom, meer ruimte of aanvullende diensten zoals beheer, monitoring, backup, storage en virtuele servers? AllSystems kan Colocatie in verschillende soorten en maten leveren met diensten afgestemd op uw eigen wensen en situatie.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!