Zakelijk Internet van AllSystems B.V.

AllSystems levert met zakelijk glasvezel internet de meest betrouwbare internetverbinding die beschikbaar is. We verzorgen zakelijke glasvezelverbindingen voor ZZP’ers, midden- en kleinbedrijf en de grootzakelijke markt via een eigen redundante MPLS Backbone – en dat gaat verder dan een kabel trekken. Als een kleine tussen de grote spelers op de internetmarkt, bieden wij oplossingen op maat die u bij andere providers niet treft. Indien gewenst maken we ook gebruik van straalverbindingen of redundante aansluitingen. We realiseren zelfs nieuwe glasvezelverbindingen als de situatie daarom vraagt – alles om de continuïteit te waarborgen. Daarom biedt AllSystems Service Level Agreements aan met een connectiezekerheid van 99,9 %!

AllSystems is een onafhankelijke Internet Service Provider (ISP) en werkt samen met alle glasvezel providers in Nederland. Na kennismaking nemen onze netwerk engineers met u de wensen door. Na uitgebreide analyse van de mogelijkheden kiezen we vervolgens de methode en carrier die qua ligging, performance en prijs het beste bij uw bedrijf past.

Voordelen van Zakelijk glasvezel

 • Symmetrische Bandbreedtes:
  Zakelijk Glasvezel Internet is snel, stabiel en betrouwbaar. Zo heeft u met Zakelijk Glasvezel Internet van AllSystems altijd een beschikbaarheidsgarantie van 99,9% en is het mogelijk een 24×7 helpdesk af te nemen. Daarnaast kunt u net zo snel uw bestanden up- als downloaden.

 • Dataverkeer Non-Overbooked en zonder datalimiet en/ of Fair Use Policy:
  De beloofde snelheid is de werkelijke snelheid: 100 Mbit is dus ook écht 100 Mbit.

 • Meerdere vestigingen:
  Glasvezel is de ideale verbinding om meerdere vestigingen met elkaar te verbinden om zo een gesloten netwerk te realiseren. De stabiele verbinding zorgt er namelijk voor dat u meer zekerheid heeft.

 • Toekomstvast:
  Bestanden worden groter, er komen steeds meer devices op uw netwerk en het gebruik van cloud applicaties neemt verder toe. Deze razendsnelle ontwikkelingen vragen om een schaalbare connectiviteitsoplossing. Met zakelijk glasvezel internet van AllSystems blijft uw organisatie nú en in de toekomst voorop lopen.

Zakelijk glasvezel - Offerte

Zakelijk Glasvezel prijzen – veel voorkomende configuraties.

Uw locatie, behoefte aan bandbreedte en de gewenste SLA spelen een grote rol in de prijs van de Zakelijke Glasvezel Internet dienst.

 • Locatie:
  Wat is de afstand ten opzichte van de dichtstbijzijnde handhole/mainhole? Wat is de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk? In Amsterdam, bijvoorbeeld, ligt al een groot netwerk waardoor kosten daar lager zijn dan in het buitengebied.
 • Snelheid:
  Voor 10 Mb/s betaalt u minder dan voor 10 Gb/s. Wij adviseren u over de optimale snelheid voor uw bedrijf zodat uw medewerkers geen hinder ondervinden van een trage internetverbinding tijdens hun werk. Daarnaast bent u zeker van de gekozen snelheid, omdat u de verbinding niet deelt met andere.
 • Betrouwbaarheid:
  Wij leveren u standaard een betrouwbare verbinding met 99,9% uptime garantie. Mocht er alsnog iets misgaan, dan lossen we dit volgens de standaard SLA, die wij bij iedere verbinding wordt geleverd, voor u op. U heeft de mogelijkheid tot afsluiten van een uitgebreide Service Level Agreement (SLA).

Hieronder ziet u de veel voorkomende dienstconfiguraties voor Zakelijk Glasvezel Internet in een prijzenoverzicht.

Zakelijk glasvezel - Extra opties

Zakelijk Glasvezel prijzen – Exta opties.

Bij een Zakelijke Glasvezel Internetverbinding van AllSystems krijg je standaard de volgende opties:

 • Standaard Router met geavanceerde firewall mogelijkheden.
 • 1 Vast IPv4 adres.
 • Standaard SLA.

Hieronder ziet u de extra opties die u kunt kiezen bij iedere Zakelijkge Glasvezel Internetverbinding:

Zakelijk Glasvezel - Extra Opties

Type RouterPrijs
Eigen Router€ 0,- Eenmalig
Standaard Router€ 0,- Eenmalig
Premium Router€ 450,- Eenmalig
Aantal IPv4Prijs
4 IPv4 Adressen€ 10,- per maand
8 IPv4 Adressen€ 20,- per maand
16 IPv4 Adressen€ 40,- per maand
SLA LevelOpeningstijden SupportResponstijdOplostijd
SLA – StandaardMaandag t/m Vrijdag
09:00 – 17:00 uur
8 uur

Best effort
Vervanging router bij defect volgende werkdag
90% < 1 Werkdag
99% < 4 Werkdagen

SLA – SilverMaandag t/m Vrijdag
09:00 – 21:00 uur
4 uur

Vervanging router bij defect binnen 4 Werkuren
80% < 8 uur
99% < 48 uur

SLA – PremiumMaandag t/m Zaterdag
09:00 – 21:00 uur
Zondag
09:00 – 17:00

2 uur

Vervanging router bij defect binnen 2 Werkuren

Lokale Glasvezelinitiatieven

Zakelijk Glasvezel prijzen – Lokale Glasvezelinitiatieven

AllSystems neemt deel aan Glasnet Alphen aan den Rijn (Alphen on Fiber)

Wilt u andere specificaties zoals, meer bandbreedte, andere SLA afspraken of aanvullende diensten zoals beheerde firewall, monitoring, backup, storage en virtuele servers? AllSystems kan Zakelijke internet in verschillende soorten en maten leveren met diensten afgestemd op uw eigen wensen en situatie.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!