Vertrouwen is goed, controleren is beter

ICT-omgevingen moeten steeds meer voldoen aan allerlei bedrijfsspecifieke wensen en worden steeds complexer en gevoeliger voor storingen. Hierdoor is de continuïteit van uw bedrijf steeds in hoge mate afhankelijk van het goed functioneren van de ICT-omgeving. Uitval hiervan veroorzaakt hoge kosten. Continuïteit van de ICT-omgeving is dan ook bijzonder belangrijk geworden. Uw ICT-omgeving vraagt om onderhoud. De beschikbaarheid en de veiligheid van uw ICT-omgeving zijn van vitaal belang. Het is daarom goed om uw ICT resources scherp in de gaten én up-to-date te houden.

Met AllSystems Monitoring en Patch Management controleren wij dagelijks uw ICT-omgeving op tal van punten als vrije schijfruimte, performance, antivirus, back-up, updates en beveiligingszaken.

Monitoring & Tooling

AllSystems gebruikt de modernste System Management en Netwerk Management tooling om uw ICT omgeving 24×7, via een cloud dienst (SaaS) of indien gewenst on-premise, te bewaken en indien nodig actie te ondernemen. De tooling wordt niet alleen gebruikt voor Monitoring & Alerting, maar ook voor het rapporteren van ontwikkelingen in gebruik van CPU, RAM en Storage. Hierdoor kan AllSystems u ook adviseren over ontwikkelingen in de ICT Infrastructuur en komt u niet voor verrassingen te staan.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!