Microsoft 365

Tegenwoordig maken steeds meer bedrijven gebruik van opslag in de cloud en diensten die in de cloud draaien. Het is als bedrijf wel handig om in kaart te brengen welke medewerkers toegang hebben tot welke diensten.

AllSystems is gespecialiseerd in het beheer van Microsoft diensten zoals de opslag in de cloud, Microsoft 365, Microsoft Teams, Microsoft OneDrive, Sharepoint en Dropbox. Wij kunnen bedrijven en organisaties hepen door computers up-to-date te houden om te zorgen dat er geen verkeerde software de computer binnenkomt.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een verzameling van Microsoft diensten. De dienst staat gehost in de cloud wat betekend dat je er helemaal geen onderhoud aan hebt. De programma’s die onderdeel zijn van Microsoft 365 zijn Teams, Exchange e-mail, OneDrive en alle Office 365 programma’s met bijvoorbeeld Excel, Word en PowerPoint. Door middel van Microsoft 365 is het dus mogelijk om altijd en overal met elk apparaat veilig gebruik te maken van de software van Microsoft Office. Ook is het heel makkelijk om samen te werken en bestanden te delen. Dit zorgt ervoor dat je efficiënter kan werken. AllSystems helpt en ondersteunt het inzetten van Microsoft 365.

Microsoft Teams

Makkelijk samenwerken binnen je bedrijf of organisatie door middel van (video) calls en planningen wordt geregeld door Microsoft Teams. Deze applicatie help bedrijven makkelijker samen te werken tussen verschillende afdelingen of het hele bedrijf en verbeterd de communicatie met thuiswerkers.

OneDrive

Alle bestanden veilig in opslaan in de cloud waar heel het bedrijf bij kan. Dat is OneDrive. Door middel van toegang geven tot verschillende mensen die je zelf kan uitnodigen hou je alles veilig en kan je zelf kiezen wie er toegang heeft tot welk bestand.

Sharepoint

Zonder problemen samenwerken in de bestanden in Microsoft 365? Dat kan met Sharepoint. Er zijn bij Microsoft veel partnervoordelen beschikbaar. Denk aan Webinar ondersteuning voor klanten en profieloptimalisatie. Er zijn natuurlijk nog genoeg voordelen te benoemen, benieuwd welke voordelen er nog meer zijn? Neem dan contact met ons op!

Onze prijzen

Microsoft 365 Enterpise
Apps for Enterprise € 15,00
Office 365 E1 €9,00
Office 365 E3 €22,00
Office 365 E5 €35,00

Microsoft 365 Business
Business Apps €11,00
Business Basic €5,00
Business Standard €12,00
Business Premium €22,00

Exchange Online
Online Plan 1 €5,00
Online Plan 2 €8,00

Meer weten over Microsoft 365? Vul dan onderstaand formulier in en kom met ons in contact!