Over Ons

AllSystems is een jong en enthousiast IT-bedrijf dat zich onderscheidt op de markt door twee belangrijke punten. Wij leveren creatieve totaaloplossingen én zijn betaalbaar. Van ontwerp tot het aanleggen van netwerken: u kunt met al uw ICT vraagstukken bij ons terecht.

Onze oplossingen sluiten nauw aan bij uw businessvraagstukken. We werken in Nederland voor organisaties in de financiële sector, overheid, zorg en specifieke segmenten binnen de industriemarkt. Hierdoor hebben wij voor elk segment de juiste kennis en kunde in huis. Ons motto: voor alles is een oplossing en wij vinden die voor u! Doordat wij al jaren samenwerken met alle grote leveranciers kunnen wij u de beste kwaliteit leveren tegen zeer gunstige tarieven.

Ons Team

allsystems-over-ons-ruud-van-heusden

Ruud van Heusden
CEO / Founder

Ondernemer met beide benen op de grond. Authentiek, eerlijk en oprecht.

allsystems-over-ons-daniel-van-heusden

Daniel van Heusden
Customer Support

Klantvriendelijk, sociaal en servicegericht

allsystems-over-ons-edwin-van-halm

Edwin van Halm
Sales

Goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de markt, en voldoende kennis van de producten of diensten.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze Partners

Wij willen voor onze klanten het maximale uit IT halen, zodat op ieder vlak de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de meest gunstige prijs kan worden gewaarborgd. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Daar hebben we een uitgebreid netwerk van partners voor nodig. Door samen op te trekken kunnen we uw organisatie helpen zichzelf te versterken en te vernieuwen.

ESET

ESET is een Slowaaks internetbeveiligingsbedrijf dat antivirus- en firewallproducten zoals ESET NOD32 aanbiedt. ESET begon als pionier op het gebied van antivirus bescherming, door een bekroonde detectie software te creëren. Nu is het doel van ESET om iedereen te laten genieten van de mogelijkheden die technologie biedt. Vandaag de dag bieden wij beveiligingsoplossingen in meer dan 200 landen aan bedrijven en consumenten om het meeste uit de digitale wereld te halen.